måndag 28 december 2009

Svininfluensans följder

 

Till er som trodde att det värsta med svininfluensan var kroppsliga symptom som feber, ont i halsen och kraftig snuva…tänk om!!

lördag 26 december 2009

Annandags-dop!

Det händer inte så ofta, men idag besökte jag Luleå Domkyrka då mitt kusinbarn döptes, Niilo Johannes heter den lilla killen nu! Eller liten och liten, det är en ganska stor kille, 7 kilo tung vid endast 2½ månad, men då var både mamma och pappa hans stadiga bebisar så han har väl något att brås på! Domkyrkan i Luleå är en väldigt vacker kyrka som är belägen mitt i centrala Luleå, domkyrkan är Luleå stifts katedral och har funnits där sedan 1893…googlade jag precis. Halleluja för Google, hur klarade man sig någonsin utan?? ;)

måndag 21 december 2009

Det snööööar!

Det senaste dygnet har vi fått rejält med snö hör i Luleå! Det kom ungefär 30 cm under förra natten och det snöar fortfarande! Häääärligt, men lite småjobbigt för benen då man verkligen får pulsa fram! :D Känns underbart att vi får en ordentligt vit jul, var lite orolig där ett tag. Under jullovet ska jag passa på att njuta ordentligt av snön, vet ju inte hur mycket av dem varan jag kommer att få efter att jag flyttat ner till Halmstad…;)

Ps: Bilden lånad från ett Flickr-album då jag inte kan hitta min USB sladd till kameran…har antagligen redan packat ner den. Men bilden är iaf tagen i Luleå, om än en dag då det kommit lite mindre snö än vad vi fått idag.