torsdag 30 juli 2009

Min stil!


Hittade nåt kul att leka med idag! På sidan www.polyvore.com kan man plocka ihop sin egen outfit, de har MASSOR med olika kategorier av klädesplagg och accessoarer att välja bland och du kan även välja att leta efter en sak i en särskild färg. Fick tips från Chez Larsson bloggen (inte helt oväntat..:)) och vips hade jag fördrivit ett par timmar med regnet smattrande utanför fönstret....eller smattrande låter så snällt....det är väl snarare så att det för tillfället regnar i sidled...hade det inte gränsat till storm så hade det varit riktigt mysigt! :)

onsdag 29 juli 2009

En prinsessa!!!

http://1.bp.blogspot.com/_s2ZSEjDapjM/R5YfVXFzy2I/AAAAAAAAAQs/jrAQW7k7psw/s320/prinsessa.jpg

I förrgår blev jag faster....min lillebror och hans tjej blev den 27 juli föräldrar till en liten flicka och när han ringde mamma för att berätta om detta så sa han; Mamma, det blev en liten prinsessa! :) Så gulligt....och på något sätt ganska oväntat för att komma från min lillebror! Jag trodde inte att jag skulle påverkas så mycket som jag gjorde av beskedet om en brorsdotter, men så fort jag lagt på luren så rann det glädjetårar nerför kinderna och aldrig har jag längtat så mycket efter att åka till Happis...ha,ha! Nu börjar jakten på den ultimata bebispresenten... tips emottages med tacksamhet!:)

fredag 24 juli 2009

Det regnar...


Regnet det bara öser ner..... och vad är väl då mysigare än att kura ner sig i sängen och filsofera kring livet?? Katter de vet hur man njuter av livet....de sover...äter lite...kissar...bajsar...och så sover de lite till...tror jag ska bli en katt i mitt nästa liv!

måndag 20 juli 2009

Hipp, hipp hurra!

Den 20:e juli för 33 år sedan föddes jag....tjohooo! Har firat en underbar födelsedag här nere i Halmstad, den första någonsin som inte firats hemma hos mamma och pappa. Vanligtvis så brukar jag alltid bjuda hem tjejgänget på fika, de flesta har semester så det är ett utmärkt tillfälle att samla alla samtidigt...så vsst kändes det lite ovanligt att inte fira den uppe i Norrland! Mamma var dessutom snäll nog och ringde och berättade om de 23 grader och strålande sol som de hade där uppe, medan regnet öööste ner utanför vårt fönster...Hrmmmm....:( Thanx! ;)

Nåja, min darling har varit fantastisk och pysslat om mig idag, sett till att jag fick en mysig födelsedag, med massor av mys, presenter och en god middag med påföljande tårta. Dessutom har jag fått MASSOR av grattis sms och samtal idag vilket värmer mitt lilla hjärta! Så tack till alla som förgyllde min dag!!

Födelsedagsgästerna gick precis, så nu ska vi lägga upp fötterna på soffbordet och ta det lugnt en stund, imorgon bär det av till Varberg!

Natti, natt!

söndag 19 juli 2009

Superb sunday!


Idag har jag och älsklingen haft en härligt lugn söndag som vi tillbringat i bilen med att upptäcka nya vrår av vårt avlånga land! Här nere i Halland finns det otroligt mycket fina miljöer som för en norrlänning som mig ter sig närmast exotiska...okej, kanske inte riktigt men MYSIGA som sjutton är de iaf! :)