söndag 7 mars 2010

Bättre än Gekås??

Igår åkte vi iväg till Ullared för att fynda lite på Gekås, detta mecka av billiga "bra-att ha-prylar"! Att åka till Gekås är alltid förenat med ett visst mått av frustration, det är av största vikt för ens egen hälsas skull att utrusta sig med ett stort mått av tålamod! På listan över saker att köpa fanns bara några få prylar av skönhetskaraktär som exempelvis deo, mascara, bomullsrondeller och en eltandborste. Den huvudsakliga anledningen till att vi skulle åka till Ullared var faktiskt för att möta upp min lillebror som tillsammans med sin sambo bilat ner från Eskilstuna enbart för att gå på Gekås (galningar). Av min lillebor skulle jag få två flyttkartonger med prylar som han tidigare tagit ner från min lägenhet upp i norr.

Väl på plats hittade man som vanligt mycket mer än vad man trodde man behövde när man steg upp på morgonen. Ner i korgen smög sig som alltid en hel del rengöringsprylar, den supergoda varmrökta laxen var vi naturligtvis tvungna att köpa och dessutom hittade jag faktiskt en del klädesplagg vilket jag inte brukar göra på Gekås.

Det bästa med hela resan var ändå när vi gick på MQ´s outlet....de hade ombyggnadsrea och jag fyndade ett par chinos, en kjol, en långärmad tröja och två linnen. Hade jag betalt MQ´s ordinarie priser hade jag fått punga ut med 2050kr....igår betalde jag endast 200kr!!!!! HELT OTROLIGT billigt....t.o.m. bättre än Gekås, som min sambo uttryckte det! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar