måndag 2 februari 2009

Vågar jag? Klart du gör!!!

En helt vanlig måndag i februari (läs idag) surfade jag runt på olika inredningsbloggar och tittade på diverse "DIY" projekt. Insåg att allt som läggs ut på nätet inte är super-tjusigt och att sänggaveln jag precis tittade på var långt ifrån av samma kvalité som den jag själv tillverkat. Slängde mest på skoj ut "Jag kanske också skulle blogga om mina små projekt??" och fick till svar "Jaa, vilken bra idé"! Så sagt och gjort, 30 minuter senare sitter jag nu här med min första egna blogg!

Och vad ska det då bli av den här sidan...vad ska jag skriva om? Jaaa, säg det den som vet! Kanske en och annan bild från min lägenhet, inredning är ju trots allt ett av mina stora intressen. Några bilder av mina små håriga älsklingar kan nog kanske också smyga sig in..... Matlagning är också väldigt kul, kanske delar jag med mig av mina kok-konster?? Den som lever får se!! Hur som helst så hälsar jag dig, kära läsare, hjärtligt välkommen!

1 kommentar:

  1. Vilken fin blogg du har min vän! Ska bli mycket kul att följa. Ser fram emot handfasta tips och idéer, hojta till när du vill ha tillbaka Dewalten;) Hoppas på smaskiga tävlingar, du kanske kan lotta ut grejer från "loppislådan" hi hi:D

    SvaraRadera